FÖRNYA DITT HEM MED SKRÄDDARSYDDA GARDINER

När du väljer att köpa dina gardiner hos mig får du inte bara vackra textilier, du får en personlig och skräddarsydd upplevelse från början till slut. Uppmätt, levererat, monterat och klart! Vi diskuterar dina behov och stilpreferenser och väljer ut rätt textil och gardinskena anpassade för ditt hem.

Gardiner gör mer än bara förbättra estetiken i ditt hem. De spelar en viktig roll för att skapa en behaglig akustik och atmosfär. Genom att minska ljud och kontrollera ljusinsläppet kan gardiner skapa ett lugnt och harmoniskt hem.

Dessutom spelar gardiner en roll för att skapa en energieffektiv miljö. Genom att reglera temperatur och ljusinsläpp kan de hjälpa till att minska energiförbrukningen och skapa en hållbar inomhusmiljö.

Kontakta mig idag för att boka en konsultation

MONTERAT OCH KLART

Jag tar hand om hela processen åt dig. Jag utför uppmätning för att säkerställa rätt utförande och mått av gardiner och gardinskenor. Därefter skickar jag en sömnadsbeskrivning till mina kunniga leverantörer och de levereras färdigsydda och redo att monteas efter ca 4-6 veckor. Till sist tar mina proffsiga montörer hand om monteringen, så att du kan njuta av dina nya gardiner utan bekymmer.

ONE SIZE DOESN´T FIT ALL

Jag lyssnar på dina behov och önskemål, och genomför en grundlig behovsanalys för att hitta den perfekta gardinlösningen för just ditt hem. Tillsammans tittar vi på olika tygprover, där du kan se, känna och uppleva olika material och färger. Jag hjälper dig att välja det tyg och gardinskenor som bäst kompletterar din inredning och skapar den stil du önskar.

Fördelar med gardiner
  • Förbättrar akustiken
  • Mörklägger vid behov
  • Reglerar ljusinsläppet
  • Insynskyddar
  • Ramar in hemmet
  • Dekorativt
  • Energieffektivt
KONTAKTA MIG