EMMA ERIKSSON

Det är jag som är Emma.
Kreativ inredare och passionerad yogi.
Förvandlar både kropp och hem.
Bosatt i Österskär.

CLEVER CAESAR

Min trogne partner in crime.
Utför perfekt "Downward Dog"
Tillsammans utforskar vi
yogans och inredningens magi!

HUR BOKAR JAG TJÄNSTER OCH KLASSER?

Kontakta mig via mail eller telefon om du vill boka inredningstjänster, PT yoga eller företagsyoga.
För bokning av yogaklasser på Club Active går du via PRISER/BOKA och klickar på bilden för AKTUELLA KLASSER. Du blir då hänvisad till min tjänst Easy Practice där du kan köpa digitala klippkort, presentkort samt boka yogaklasser och kurser på Club Active.

Tveka inte att höra av dig om du har några som helst funderingar!

VARFÖR VÄLJA MIG?

Jag strävar alltid efter att skapa en personlig och unik upplevelse för varje kund.
Jag arbetar med inredning, färg och form men är också passionerad yogi som förstår kraften i att skapa harmoni och balans i både sinnet och hemmet
. Genom att kombinera min kreativitet och erfarenhet med en genuin önskan att överträffa dina förväntningar, kommer jag att göra allt för att skapa ett hem som du älskar att vara i.


"Embrace Your Space" - är mitt motto som genomsyrar både mina yogaklasser och mina inredningstjänster. För mig handlar det om att uppmuntra dig att omfamna och äga ditt utrymme på alla sätt- på mattan såväl som i ditt hem.

OM MIG

Jag har praktiserat yoga i 15 år och det har alltid varit en viktig del av mitt liv. År 2022 bestämde jag mig för att ta nästa steg i min yogapraktik genom att bli yogalärare. Jag har genomgått en omfattande utbildning på Nordiska Yogainstitutet och är nu diplomerad Viryayoga-lärare, 200- RYT.
Jag har även specialiserat mig på personlig träning (PT) inom yoga, vilket gör mig kvalificerad att anpassa och skapa individuella yogaprogram som möter dina unika behov och mål.
2019 blev jag certifierad inredare genom min yrkesutbildning på Inredningskurser. Jag stolt över att kunna erbjuda mina kunskaper och erfarenheter inom inredningsbranschen. Utbildningen har gett mig en gedigen grund i bland annat Feng Shui, designprinciper, färgteori, möbleringstekniker och textilval.
Med erfarenhet som inredare och projektledare kan jag erbjuda dig en pålitlig service för att förverkliga dina inredningsderömmar. Jag har arbetat som projketledare med ett brett spektrum av projekt, från små förändringar i enskilda rum till storskaliga renoveringar.

Jag ser fram emot att träffa dig, i ditt hem eller på mattan!

KONTAKTA MIG

 
ADRESS

Sjövägen 2A

184 52 Österskär

Sweden

 
MAIL
 
TELEFON