INREDNINGSTJÄNSTER

Oavsett om du behöver hjälp med att uppdatera gardiner, omvandla ett rum med rätt möblering, ny fräsch färgsättning, skapa en stämningsfull belysning eller addera textilier för att mjuka upp rummet, så är jag här för att göra din vision till verklighet.

Jag tar fram unika och personliga designförslag som passar din stil och smak utefter en analys. Med hjälp av moodboards presenterar jag mina idéer på ett tydligt och inspirerande sätt, så att du kan se hur olika element samverkar för att skapa det hem du önskar. 

" Det är en ren glädje att se mina vackra gardiner varje dag. De har ramat in hela mitt hem och uppfyller de behov jag har. Emma skötte hela processen proffsigt, från uppmätning till montering!"

Eva Boysen, Österskär

FÖRVANDLA DITT HEM MED GARDINER

Med passion för  textilier kan jag hjälpa dig att skapa ett harmoniskt och stilfullt hem som speglar din personlighet och smak. Jag tar hand om hela processen åt dig, från att välja ut tyger och utföranade, till skräddarsydd sömnad och slutligen leverans och montering. 

Gardiner kan inte bara förbättra det estetiska genom att lägga till färg, textur och mönster, utan de spelar också en viktig roll i att skapa rätt atmosfär och stämning för ditt behov. Jag erbjuder en rad olika lösningar. Mörkläggningsgardiner för sovrummet för att skapa en optimal sömnmiljö, plissegardiner som ger dig möjlighet att enkelt justera ljusnivån efter behov eller en tidlös look som hissgardiner som ger en mjuk och behaglig look till rummet. Oavsett vilka behov och preferenser du har, finns det en gardintyp och stil som passar perfekt för ditt hem.

INKÖP, LEVERANS & MONTERING

Som en del av min tjänst tar jag även hand om inköp, leverans och montering, vilket sparar dig tid och energi. Du kan luta dig tillbaka och lita på att jag tar hand om hela processen, så att du kan njuta av det färdiga resultatet utan bekymmer. Jag samarbetar med erfarna hantverkare och leverantörer för att säkerställa att varje detalj utförs med noggrannhet och omsorg.

Kontakta mig för att diskutera dina inredningsbehov!

VAD KAN JAG GÖRA FÖR DIG?

Kontakta mig för att boka någon av följande tjänster

TJÄNSTER
  • Workshop
  • Gardiner
  • Möbleringsförslag
  • Moodboards
  • Inköp & montering
  • Textilier
  • Färgsättning
  • Ljussättning
  • Feng Shui konsultation

VAD ÄR EN WORKSHOP?

Har du fastnat och behöver inspiration till ditt hem eller vill du ha konkreta tips på möbler, detaljer eller färgsättning? Då är en workshop något för dig. En inredningsworkshop innebär att vi träffas tillsammans i ditt hem och går igenom din personliga stil och dina behov. Det kan vara allt från från färgsättning och möbleringsförslag till textilval och belysningslösningar. Jag kommer på plats att dela med mig av min kunskap, och kreativitet för att hjälpa dig att ta fram det bästa i ditt hem.

Om du känner dig nöjd på plats så avslutar vi där men vill du erhålla ett inredningsförslag arbetar jag vidare med ett Moodboard och vi bokar tid för presentation. 

Vill du göra det enkelt för dig kan jag vara med dig hela vägen från inköp, leverans och montering.

KONTAKTA MIG