"Jag känner mig mer harmonisk och lite gladare"

Deltagare Club Active "Våga Yoga"

"Jag har bättre kroppshållning och är smidigare i kroppen"

Deltagare Club Active "Våga Yoga"

FÖLJ MED PÅ "VÅGA YOGA" 12 VECKORSKURS.

HÄNG MED, NY KURSSTART 24/1 2024!
Utforska glädjen på mattan i vår med 12-veckors
yogakurs på Club Active i Åkersberga- ett gym för dig som inte gillar gym. Köp hela kursen eller hoppa in och prova på.

Under mina veckovisa sessioner kommer jag att guida dig genom en resa av olika biomekaniker och filosofier men vi kommer att betona vikten av att ha roligt på mattan. Jag tror på att yoga inte bara handlar om att få kroppen in i rätt positioner, det handlar om att njuta av varje ögonblick samtidigt som vi fokuserar på att skapa hälsosamma rörelsemönster, balans och styrka i din kropp. 

Kom som du är! Kursen är utformad för Nivå 1 men vi kommer utforska positioner för nivå 2, men det innebär  att inga förkunskaper krävs. Jag välkomnar alla oavsett tidigare erfarenhet och har ambitionen att skapa en inkluderande miljö där du kan växa och utvecklas i egen takt. 

För att underlätta din yogapraktik erbjuder jag möjligheten att köpa yogamattor, klossar, band samt andra tillbehör. Dessa verktyg används för att  förbättra dina positioner och få ut det mesta av varje övning. Det finns också tillbehör att låna.

När: Onsdagar 18.00-19.30.
Pris: 2600 kr
.
Start: 24/1
Avslutning 24/4
(uppehåll v. 9 samt v. 14)

Jag ser fram emot att välkomna dig och vara en del av din resa mot balans och styrka.
Du bokar kursen genom att klicka BOKA nedan och därefter "Evenemang".

Din resa mot välbefinnande börjar här!

FÖRETAGSYOGA- FÖRBÄTTRA HÄLSA & PRODUKTIVITET

Långa timmar framför skärmen kan ta ut sin rätt på kroppen och sinnet. Stress och spänningar byggs upp, och dålig hållning kan leda till rygg- och nackproblem.
Jag håller yogaklasser på er arbetsplats där ni står för lokalen, det brukar räcka gott med ett konferensrum eller rymlig matsal beroende på antal personer. Jag skräddarsyr företagsyogan för att möta era specifika behov. Många upplever mindre spänningar, förbättrad hållning och ökad rörlighet redan efter första klassen.

" Emma har yogat hos oss som en del av friskvård  för våra medarbetare. Hon undervisar på ett metodiskt och inspirerande sätt och hennes personlighet skapar en atmosfär av lugn och harmoni som verkligen förstärker yogaklassen. Vi ser fram emot att anlita Emma igen!"

Carin Jonsson, FAR

PT YOGA HEMMA- EFFEKTIVISERA DIN TRÄNINGSTID

Ta kontroll över din träning och uppnå dina mål med PT-Yoga hemma!

Genom att arbeta med mig som personlig tränare (PT) och yoga i bekvämligheten i ditt eget hem, kan du skapa en anpassad och effektiv träningsrutin som passar din livsstil och tidsplan.

Att investera i PT Yoga hemma innebär att du sparar värdefull tid och resurser. Ingen mer pendling till gymmet eller att anpassa din tid efter gruppträningsklasser. Med PT Yoga kan du maximera varje minut av din träningstid och fokusera på att nå dina specifika mål.

Genom anamnes och rörelseanalys skapar jag individuella övningar som är skräddarsydda för dina behov. Vi sätter gemensamt rimliga mål och realistisk tidsplan för din praktik och jag stöttar och guidar dig framåt mot ditt mål. 

Boka din PT Yoga-session här!

UTFORSKA KRAFTEN MED BIOMEKANISK YOGA

HÄLSOSAM BIOMEKANIK

Genom Viryayogan har jag upptäck den kraftfulla energin i de olika positionerna som tog min yogapraktik till en helt ny nivå! Med ett dynamiskt tillvägagångssätt och fokus på olika biomekaniker utmanas kroppen och skapar inre styrka och fokus. Upptäckter inom biomekaniker som grundning, balansering av höfter eller stabilitet och expansion har gett mig riktiga aha-upplevelser. Jag är så tacksam för dessa insikter och vill dela dessa upplevelser med dig.

USE THE FORCE

Med Virya Yoga kommer du att uppleva förbättring av styrka, smidighet och uthållighet. Genom olika positioner och flöden, kommer du att bygga muskelstyrka och öka din flexibilitet och det bästa av allt är att du gör det med ett leende på läpparna!

Förutom de fysiska fördelarna ger Virya Yoga också en möjlighet att utforska din inre kraft. Upptäcka din inre krigare och låta energin flöda fritt.


KOM SOM DU ÄR!

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, är Virya Yoga öppen för alla som är redo att utmana sig själva och växa. Jag kommer att guida dig genom varje steg på din yogaresa och hjälpa dig att nå nya höjder.

Viryayoga kan bli din kraftkälla för att uppnå dina träningsmål, uppleva inre lugn och bli en del av gemenskapen och viktigast av allt-kom som du är!


KOM OCH YOGA MED MIG PÅ CLUB ACTIVE!

Utöver yogakursen leder jag enskilda yogaklasser på Club Active i Åkersberga med fokus på Viryayoga.
Viryayoga är en unik yogastil som kombinerar kraft och energi för att skapa en djup förbindelse mellan kropp och sinne. Genom att fokusera på hälsosam biomekanik och dynamiska rörelser strävar Viryayogan efter att stärka kroppen och skapa en välgörande effekt. Med en balans mellan styrka och flexibilitet, kan du uppleva en frigörande känsla av harmoni och ökat välbefinnande. En klass kan ge dig en riktig aha-upplevelse där du får möjlighet att upptäcka och utmana din egen potential genom de olika biomekanikerna. Viryayoga är inte bara effektiv och givande, utan det är riktigt roligt också! Jag tror på att skapa en positiv och livfull atmosfär i mina klasser där du kan släppa loss och njuta av varje ögonblick.

Köp ett digitalt klippkort nedan och boka dina klasser här.
Klasser läggs ut löpande så håll utkik!

MEN VÄNTA! KAN MAN YOGA OCH FÅ GARDINVISNING SAMTIDIGT?

Ja, visst! Här är scenariot: Du befinner dig i ditt bekväma hem, redo att ta dig an ett givande PT yogaspass. Men vänta, vad är det? Dina gardiner ser ut att behöva uppdateras. Ingen panik! Visst löser vi det.

Med PT Yoga hemma och min gardinexpertis får du det bästa av två världar. Du kan träna ditt PT pass och därefter även förvandla ditt hem.

En personlig tränare och inredningskonsult
i ett!

KONTAKTA MIG